За нас

Винаги позитивни, обърнати към слънчевото добро бъдеще, ние от парти агенция АКВАРЕЛО раздаваме оптимизъм и приветстваме вашите усмивки. Казваме „здравей” на светулката във всеки от вас. В нашата малка фабрика за веселие, упражняваме практики за събуждане на вдъхновението. Преобразявайки се на приказни герои,  успяваме да вдъхнем живот на всяко събитие.  Детските партита, рождени дни и тематичните занимания са наша страст, а изненадите - специалитет. Тук изкуството и доброто настроение се превръщат в терапия. При нас всички приказни герои оживяват а веселите аниматори вдъхват живот на всяко детско събитие.  

Вие избирате къде и кога да празнувате а ние осигуряваме  весели аниматори с костюми, озвучаване, аксесоари и награди за всяко събитие. Тематичните партита за детски рожден ден се водят професионално  с любими детски герои, игри и забавления. Подходящото място за детско парти е там където вие и малчуганите се чувствате добре - домашни условия,  в парка, на двора,  заведения,  детски центрове, градини и училища.
При нас мобилните телефони и компютрите се заместват с цветни платна и мозайкa от забавления, а връзката с нашите любими хора ( родители, деца, приятели ) става по-свежа,  наситена с много любов и сякаш се възобновява постоянно.
В нашата  пъстра  люпилня  за щури  развлечения,  възрастовите бариери падат и даваме гласност на мислите и звуците, напиращи някъде там отвътре, да излязат на повърхността. Tака дишаме по-леко...
... и естествено на лицата ни сияе усмивка.

Екипа на Парти агенция Акварело работи на територията на град София. 

© Акварело. Парти агенция за щури детски партита и рожденни дни.